Beyoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: BIZ ÖGRENCİLERİMİZİN, » Çok yönlü eleştirisel, yaratıcı, akılcı düşünebilen, teknolojinin getirdiklerinden yararlanırken çevrenin korunmasında duyarlı davranabilen, kendini gerçekleştirme amacını taşıyan bireyler olmasını, » Çağdaşlığı ve uygarlığı yakalamış, bilim ve teknolojiyi yaratmış, sağlıklı, mutlu, demokratik, Atatürk ilkelerine gönülden bağlı ve onu gösterdiği yolda ilerleyen bir toplumsal yapının itici gücü olmasını, » Uyguladığı Egitim-Ögretim faaliyetleriyle sürekli gelişen teknoloji ve imkânlarını en etkin şekilde kullanabilen, eğitim stratejisiyle başarıyı kucaklayan dinamik bir okul ortamında yetişmesini İSTIYORUZ!

Misyon: Beyoğlu İmam Hatip Ortaokulu olarak; Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuzda bir atılım , bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak,İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.

Başarılar: *1* Okulumuz öğrencilerinden Gülşah Derebeyi 2014-15 Cumhuriyet Koşu´sunda İlçe 1.´si olmuştur. *2* Okulumuz kız voleybol takımı 2015-16 Eğitim Öğretim yılında İlçe 4.´sü olmuştur. *3* 2018-2019 Öğrencimiz Resim yarışmasında İlçe 1.´si olmuştur.

Saatler: Pazartesi 08:10-15:10 Cuma günü 08:10-14:40 Diğer Günler 08:10-14:20
Servis Bilgisi: Okulumuzun servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://beyogluiho.meb.k12.tr

Adres - Beyoğlu Mahallesi Eski Beyoğlu Belediye Binası TÜRKOĞLU/ Kahramanmaraş.

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Mahallemizde öğretmenlerimizin kalma sıkıntıları yoktur.Kiralık evler mevcuttur.

Adres - Beyoğlu Mahallesi Eski Beyoğlu Belediye Binası TÜRKOĞLU/ Kahramanmaraş.

Ulaşım Kahramanmaraş Merkez´den hareket eden şehiriçi belediye otobüsü okulumuza ulaşımı sağlamaktadır. Ayrıca Kahramanmaraş´tan Osmaniye´ye giden bütün ulaşım araçları okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 35.6 KM, İLÇE MERKEZİNE 16,4 KM UZAKLIKTADIR.